פקטור E אלפא

Forever Alpha-E Factor

 

תאור ומטרה :

”אלפא -E פקטור” הוא מוצר פעיל חדשני להזנת העור. הוא מכיל שפע רכיבים, המיועדים להעשיר את העור, והוא עולה על כל המוצרים, מסוג זה, שהכרת עד כה! “אלפא - E פקטור” הוא מן המוצרים הרב-גוניים לטיפול בעור, הקיימים כיום. הוא עוצב באופן מדעי, על מנת לתת את היתרונות האופטימליים בהזנה וטיפוח העור. הוא מספק לחות מבפנים וגורם לעור חלק ביותר ולמראה צעיר. ”אלפא - E פקטור” הוא שמן עדין המחוזק בויטמינים C ,A ו- E שמן מגרעיני הבורג’, ביסבולול, ורכיבים מגינים נוספים, לשם הגנה אופטימלית מפני השפעות סביבתיות. זהו בעיקרו נוזל אנטיאוקסידנט, המתוכנן נגד נזק רדיקלים חפשיים (80% מנזקי העור נגרמים על ידי רדיקלים חפשיים). חומרים אנטיאוקסידנטים, הם השיא בתמיכת מראה צעיר לעור. “אלפא-E פקטור”, הוא צירוף מדהים של רכיבים, המשלימים באופן חיצוני את היתרונות האנטיאוקסידנטים של תוסף התזונה “A-Beta-Care-E”. כמו ביתר המוצרים שלנו, “אלפא - E פקטור” מבוסס על ג’ל האלו ורה המיוצב והטהור שלנו, על כל מעלותיו להבראה, הזנה, חדירה לעור, ותוספת לחות. שימי לב כיצד הרכיבים הפעילים, מתמזגים במיוחד עבורך לכדי מוצר מעולה נוסף של FLP:

 

ויטמין E (טוקופרול אצטט)

מכונה גם “ויטמין העור”, הוא אנטיאוקסידנט הנלחם ומתקן נזקי רדיקלים חפשיים, מרכך, מרפא, מוסיף לחות ומרכך רקמת צלקות.

 

ויטמין A (רטיניל פלמיטט)

אנטיאוקסידנט נוסף, המוסיף גמישות, תוך הוספת לחות והסרת קשקשים. מכיל תכונות אנטיביוטיות טבעיות וטוב נגד אקנה וזיהומי עור נפוצים אחרים.

 

ויטמין C (פלמיטט אסקורבי)

השלישי ברשימת שלושת הויטמינים האנטיאוקסידנטים שלנו. הוא מרפא ומגביר אלסטיות. כן נלחם בזיהומים והיווצרות רקמת צלקות.

 

לציטין

חומר מרכך מצויין, המגביר את גמישות העור.

 

שמן גרעיני בורג’

מספק לעור חומצה גמא לינולאית (חומצה שומנית חיונית), העוזרת בשיקום לחות ומהווה מרכך רב עוצמה.

 

ביסבולול

שימי לב לביסבולול! רכיב ההופך את “אלפא - E פקטור” לאחד ממותגי היופי הטובים ביותר במאה ה-21. זהו שמן חיוני, בעל אותן השפעות פרמקולוגיות של עשבי מרפא רבים, כמו קמומיל למשל. זהו חומר טבעי, אנטי-דלקתי, חומר טיפוח המרגיע את העור. בעל ניחוח הדר קל וטבעי, המתאים גם לעור הרגיש והעדין ביותר.

 

טריגליצריד הקפריליס

חומר מרכך טבעי וקל המופק משמן הקוקוס, שמוסיף לחות ללא ההרגשה השומנית הכבדה, הנגרמת על ידי שימוש בשמנים רבים אחרים.

 

שמן פולי הסויה

חומר לחות טוב, בעל תכונות אנטיאוקסידנטיות, המשפר את מרקם המוצר המוגמר. כל הרכיבים הטבעיים המצויינים הללו, מתחברים לחומרי הלחות הטהורים הטובים ביותר (המושכים מים ומשמרים לחות) ולמתחלבים (מרכיבים המאפשרים מיזוג שני נוזלים כמו מים ושמן).

 

חשוב לדעת :

  • צירוף מצויין של חומרים אנטיאוקסידנטים רבי עוצמה
  • משפר גמישות
  • מחייה עור יבש
  • מתאים לסוגי עור רגישים ביותר
  • מוריד קשקשים – במצבים של אקזמה ופסוריאזיס

 

רכיבים :

טריגליצרידים – קפריליק / קפריק, ציקלומטיקון, טוקופריל אצטאט, רטיניל פלמיטט, אסקורביל פלמיטאט, מיצוי אלו ברבדנסיס, ביסבולול, טוקופרול, לציטין, שמן מגרעיני בורג’, שמן מגרעיני סויה, מתילפרבן, פרופילפרבן, חומרי ריח.

 

מכיל

30 מ״ל

 

שימוש מומלץ :

”אלפא-E פקטור” ארוז בבקבוק זכוכית קטן עם טפטפת. יש לטפטף כמה טיפות על הפנים והצוואר ולהחדיר בעדינות לעור בעזרת קצות האצבעות. לקבלת תוצאות אופטימליות, השתמשי בשילוב עם מוצרי ערכת “פרח הנעורים” אחרי ניקוי ולפני מריחת הקרמים לטיפוח. טפטפי “ אלפא E- פקטור” לפני “ קרם העיניים”, ולפני מריחת “פקטור” R3 ו”קרם הזנה ללילה” או “פירמינג דיי לושן”.

 

הערה חשובה: ”אלפא-E פקטור” אפקטיבי במיוחד לעזרה ראשונה. הוא מקל על פטמות כואבות של אמהות מניקות, וניתן לשימוש על הבטן, במשך ההריון והלידה, למניעת סימני מתיחה בעור. “אלפא-E פקטור” אידיאלי כמעט בכל מצב הדורש אנטיאוקסידנטים טבעיים.

 

 

יהודית שחורי - קוסמטיקה פדיקור ומוצרי אלוורה

052-3990230